Location
Bank, London

Type
Lift Installation

Building Surveyor
Deloitte

Client
The Mercers Company

Value
Under £250k

Duration
12 weeks

Architect
Chapman Workspace

Overview

The project involved the removal of the existing lift and marbled half landings in the ceremonial entrance and staircase of the head office of The Mercer’s Company. A new lift, marble landing and part staircase was installed with the focus being primarily on quality and the logistics of delivering this project with the minimal disruption to the running of the hall.

This was specialist work concentrated within the heart of this Livery Company and required dedicated management and good working relationships which had been established with projects spanning over 20 years with this client.

"Thank you for the excellent work that has been undertaken at the Hall. The workmanship is fantastic and the attitudes of everyone involved has made the project a pleasure to work on."

Kathryn Day - Project Surveyor